.:: Theognosia ::.

head

Πανορθόδοξη Σύνοδος και Συγκριτιστικός Οικουμενισμός

--- Προφητικὴ Ὁμιλία τοῦ π. Ἀθανάσιου Μυτιληναίου (1991) - Η ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΗ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ, Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (PDF)
(πηγή: Κατάνυξις )


--- Γέροντος Δανιήλ Κατουνακιώτου, Φωνη εξ Αγίου Όρους δια την προσεχή Οικουμενικήν Σύνοδον, 1926 (PDF)

Το επίσημο ανακοινωθέν της Σύναξης των Προκαθημένων στο Σαμπεζύ της Γενεύης και τα έξι (6) σχέδια αποφάσεων τα οποία ενέκριναν και τα οποία θα εισαχθούν στην Πανορθόδοξη Σύνοδο τον Ιούνιο του 2016 στην Κρήτη.

Το πρώτο σχέδιο απόφασης με τον τίτλο "Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπόν χριστιανικόν κόσμον" είναι το κλειδί αυτής της Πανορθόδοξης Συνόδου, η οποία έχει ως σκοπό την αναγνώριση του Συγκρητιστικού Οικουμενισμού, Διαχριστιανικού και Διαθρησκευτικού,προκειμένου να ακολουθήσει στη συνέχεια κοινή "σύνοδος" ορθοδόξων και ρωμαιοκαθολικών για την ένωσή τους κατά το πρότυπο της ψευτοσυνόδου της Φερράρας - Φλωρεντίας.

Τα υπόλοπα τρία κείμενα 1) Η αποστολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας εις τον σύγχρονον κόσμον, 2) Η σπουδαιότης της νηστείας και η τήρησις αυτής σήμερον, και 3) το μυστήριον του γάμου και τα κωλύματα αυτού, αποβλέπουν επίσης όχι μόνο στην αναγνώριση αλλά και στη διευκόλυνση της εφαρμογής του Συγκρητιστικού Οικουμενισμού στην πράξη.

Τα δύο τελευταία κείμενα 1) το αυτόνομο και ο τρόπος ανακηρύξεως αυτού και 2) η Ορθόδοξη Διασπορά, έχουν διορθόδοξο κανονικό ή διοικητικό χαρακτήρα, με επανάληψη των ισχυόντων στην πράξη.

Δογματικές Αντιρρήσεις Ιεραρχών στην αναγνώριση του Συγκρητιστικού Οικουμενισμού από τα σχέδια αποφάσεων της Πανορθόδοξης Συνόδου, τα οποία υιοθετήθηκαν από τη Σύναξη των Προκαθημένων.

--- Ἡ ὑπέρτατη αὐθεντία καὶ ἡ τελικὴ ἀλήθεια τῆς Μεγάλης Συνόδου (PDF)
(πηγή: Ορθόδοξο Περιοδικό “Ο ΣΩΤΗΡ”
(8-3-2016))


--- Η από 18-1-2016 επιστολή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ. Ιεροθέου προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο (PDF)

--- Η από 5-3-2016 επιστολή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου για την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο (PDF)--- ΕΚΘΕΣΙΣ Πεπραγμένων της Συνάξεως των Προκαθημένων των Ορθοδόξων αγίων Εκκλησιών. Γενεύη από 22-28 Ιανουαρίου 2016. Εντολή ΔΙΣ :Αριθμ.Πρωτ. 55/13-1-2016 (PDF)


--- Βαδίζοντας προς την Πανορθόδοξη Σύνοδο - Εκδήλωση της Σχολής Γονέων Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης (22-2-2016) - Ομιλητές: Καθηγητής π. Γεώργιος Μεταλληνός και Ιερομόναχος π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης (YouTube Video)


--- Καθηγητού κ. Δημητρίου Τσελεγγίδη - ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ«ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ» (PDF)
(πηγή: Ιερά Μητρόπολις Γλυφάδας (3/2/2016))--- Αγία και Μεγάλη Σύνοδος: Κρίσεις και Προβληματισμοί, Συνέντευξη του Καθηγητή της Δογματικής Δημητρίου Τσελεγγίδη στο Ραδιοφωνικό Σταθμό "Πειραϊκή Εκκλησία", 24/25/26-2-2016 (YouTube Video)


--- Επιστολή από 11-1-2016 του Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννη, με την οποία δεν αναγνωρίζει την πανορθόδοξη διδασκαλία του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, προς τον Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο (PDF)

Απάντηση του Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου προς τον Μητροπολίτη Περγάμου κ. Ιωάννη (PDF)
--- Ο Μητροπολίτης Προύσσης κ. Ελπιδοφόρος Λαμπριανίδης, Καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής του Α.Π.Θ., υποστηρίζει ΜΕ ΣΟΦΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ το ΠΑΠΙΚΟ ΠΡΩΤΕΙΟ του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως σε όλη την Ορθόδοξη Εκκλησία, το οποίο δεν έχει υπάρξει ποτέ στην Ορθόδοξη Παράδοση, και ειδικότερα στην Ορθόδοξη Εκκλησιολογία και Κανονικό Δίκαιο, ως εξής: (PDF)


--- Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου - Όχι στην Μεγάλη Πανορθόδοξη Σύνοδο (PDF)


--- Ποιμαντορική εγκύκλιος σεβασμιότατου μητροπολίτου Πειραιώς, Φαλήρου, Δραπετσώνας & Άγιου Ιωάννου Ρέντη Σεραφείμ - ΕΠΙ Τῌ ΚΥΡΙΑΚῌ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ 2016 (PDF)


ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ (ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΓΟΡΤΥΝΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΩΝ)

ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ όλη η Ημερίδα της 23-3-2016 με θέμα "Αγία και Μεγάλη Σύνοδος, Μεγάλη προετοιμασία, χωρίς προσδοκίες" Κατάργηση της ομοφωνίας από τον πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο στη λήψη αποφάσεων από τις 14 αυτοκέφαλες εκκλησίες (PDF) »ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1901 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (Ή ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ)

Σχολιασμός της συνέντευξης του Μητροπολίτη Γαλλίας Εμμανουήλ στον Εθνικό Κήρυκα, η οποία αναδημοσιεύθηκε κατ' αποκλειστικότητα από τη Ρομφαία :
  1. "Περιμένουμε η Μεγάλη Σύνοδος πραγματικά να δώσει το πνεύμα του ρόλου της Εκκλησίας στον άνθρωπο του 21ου αιώνα", δηλ. μπουρδολογίες που κρύβουν το παραπάνω αναφερόμενο σκοπό.
  2. Η Πανορθόδοξη Σύνοδος θα είναι μια ηχηρή φωνή της ενωμένης Ορθοδοξίας, δηλ. μια ηχηρή φωνή προς τα αφεντικά της θρησκευιτκής παγκοσμιοποίηγσης ότι το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως χειραγωγεί τις Αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Εκκλησίες προς την εξυπηρέτηση των σκοπών τους.
  3. Το Φανάρι θέλει πάση θυσία να γίνει η Πανορθόδοξη Σύνοδος και να ψηφισθούν τα 6 προσυνοδικά κείμενα της Σύναξης των Προκαθημένων και ιδιαίτερα η επίσημη συνοδική αναγνώριση της συνύπαρξης του Χριστού των 7 Οικουμενικών Συνόδων (αλλά όχι της 8ης και της 9ης Οικουμενικών Συνόδων) μαζί με τον Βελιαρ - Αντίχριστο του Εωσφορικού Συγκρητιστικού Διαχριστιανικού και Διαθρησκειακού Οικουμενισμού του προσυνοδικού κειμένου με τον τίτλο "Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπόν χριστιανικόν κόσμον", έστω και αν δεν μετάσχει, έστω και αν δεν υπογράψει τα 6 αυτά κείμενα το Πατριαρχείο Αντιοχείας, το οποίο διακηρύσσει ότι δεν θα μετάσχει της Πανορθόδοξης Συνόδου, αν δεν λυθεί υπέρ του το θέμα της εκκλησιαστικής κυριαρχίας επί του Κατάρ και σε βάρος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, το οποίο θεωρεί ως καταληψία.
  4. Το Φανάρι, για τη διεξαγωγή της Πανορθόδοξης Συνόδου, μαζεύει κεφάλαια από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και τους ομογενείς, από τις άλλες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες και από την Ελληνική Κυβέρνηση, χωρίς όμως να θέλει να δώσει στη δημοσιότητα αριθμούς κεφαλαίων. Γιατί το Φανάρι συλλέγει κεφάλαια και δεν πληρώνει η αντιπροσωπεία κάθε Αυτοκέφαλης Εκκλησίας τα δικά της έξοδα επιτόπου στην Κρήτη όταν κάνει κατανάλωση;
  5. Θα τρώνε και θα πίνουν κατά τη διάρκεια της Πανορθόδοξης Συνόδου και ταυτοχρόνως θα σκέφτονται την κρίση στην Ελλάδα!!! Αλλά, όπως διευκρίνισε, αυτό που τους νοιάζει είναι πρωτίστως η επιτυχία εκ μέρους του Φαναρίου των οικουμενιστικών στόχων της Πανορθόδοξης Συνόδου.
  6. Η ελευθερία της εκφράσεως καθενός για τα θέματα της Πανορθόδοξης Συνόδου εξαρτάται από την προϋπόθεση να κινείται σε "λογικά" πλαίσια, δηλαδή να μην ξεφεύγει από τους οικουμενιστικούς σκοπούς του Φαναρίου, τους οποίους επιδιώκει μέσω της Πανορθόδοξης Συνόδου. Εξαιρετική ελευθερία έκφρασης!!! Άρα όσοι δεν έχουν τη "λογική" του Φαναρίου και των λοιπών Οικουμενιστών είναι κατ' αρχάς ΑΚΡΑΙΟΙ και στη συνέχεια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ.
  7. Δεν θα ήταν "λογικοί" αν δεν προωθούσαν στην Πανορθόδοξη Σύνοδο την αναγνώριση ως Εκκλησιών, που εντάσσονται στο "Εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν' του Συμβόλου της Πίστεως της Α΄ και της Β΄ Οικουμενικών Συνόδων, τους Παπικούς και τους Προτεστάντες. Άρα όσοι δεν έχουν τη "λογική" του Φαναρίου και των λοιπών Οικουμενιστών είναι κατ' αρχάς ΑΚΡΑΙΟΙ και στη συνέχεια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ.Απάντηση του Μητροπολίτη Γκόρι και Ατένι Ανδρέα του Πατριαρχείου Γεωργίας σε άρθρο του Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Τσέτση, πρώην εκπροσώπου του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στο Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, με τίτλο "Γεγονός ή 'προβοκάτσια' η απόφαση της Εκκλησίας Γεωργίας ; (για απόρριψη του προσυνοδικού κειμένου με τίτλο 'Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπόν χριστιανικόν κόσμον' το οποίο αναγνωρίζει επίσημα α) τον Εωσφορικό Συγκρητιστικό Διαχριστιανικό και Διαθρησκειακό Οικουμενισμό των καμπαλιστών διεθνών τραπεζιτών, οι οποίοι ίδρυσαν το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, β) το ίδιο το Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών και γ) ότι οι Παπικοί και οι Προτεστάντες ανήκουν στη Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Συμβόλου της Πίστεως των Α΄ και Β΄ Οικουμενικών Συνόδων)" (Πηγή Amen.gr στις 3-3-2016) (PDF) »

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΥΝΟΔΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ «ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΝ ΚΟΣΜΟΝ», ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΓΚΡΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ

ΔΥΟ (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ) ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ

Ο Άγιος Τριαδικός Θεός χάρισε στον Όσιο Γέροντα Αθανάσιο το ύψιστο χάρισμα της Θεολογίας, του μεγέθους των μεγάλων Θεολόγων Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, λόγω της ακριβούς ορθόδοξης πίστεώς του, της καθαρότητας και της αγιότητας του βίου του και του τεράστιου κόπου του στη μαθητεία της Αγίας Γραφής και των συγγραμμάτων των Αγίων Πατέρων, όπως τούτο με σαφήνεια προκύπτει από τα μαθήματά του Ορθόδοξης Θεολογίας και τις Ομιλίες του.
Νέες Προσθήκες στο Theognosia.gr
21/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Τομέας : Θρησκευτική Παγκοσμιοποίηση )
Ενημερωτικό - Η νέα παγκόσμια τάξη του σατανά αποκαλύπτεται (YOUTUBE VIDEO) »

21/10/2017 - Δημιουργία Τομέα και Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη) :
Να αποσυρθούν οι «Φάκελοι Μαθήματος» εδώ και τώρα! 600 Υπογραφές οι γονείς, ΑΠΟΥΣΑ η Μητρόπολη Ξάνθης!! »

20/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Εμηνεία)
Γέροντα Αθανασίου Μυτιληναίου : Ο έρωτας για την ενυπόστατη (ή προσωπική) σοφία 24ο κεφάλαιο του ιερού βιβλίου της παλαιάς διαθήκης με την επωνυμία "Σοφία Σειράχ" - (Απομαγνητοφώνηση: Ηλίας Τσακνάκης) (PDF)

20/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη)
Διαμαρτυρίες για βλάσφημη και σατανιστή θεατρική παράσταση «η ώρα του διαβόλου» & απαντήσεις των ηθοποιών (6 YOUTUBE VIDEO)

19/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Τομέας : Πολιτική Παγκοσμιοποίηση )
ΔΟ μακαρίτης δημοσιογράφος Γιώργος Ζερβός, διευθυντής του ορθοδόξου τύπου, καταγγέλλει την εκκλησιά της Ελλάδος ότι καταστρέφει την Ελλάδα, αποδεχόμενη την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας σε πρώην λαθρομετανάστες (YOUTUBE VIDEO) »

19/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Τομέας : Σημερινοί αγώνες ακαδημαϊκών θεολόγων )
Πῶς ἐξελέγη Καθηγητὴς ὁ κ. Γιαγκάζογλου (της Δογματικής στο Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών); (PDF) »

18/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Εμηνεία)
Γέροντα Αθανασίου Μυτιληναίου : Ιερό βιβλίο της αποκάλυψης του ευαγγελιστή Ιωάννη - (μάθημα 1ο - εισαγωγή) (YOUTUBE VIDEO) »

18/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Ομιλία του μακαριστού μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, "ο ιερός Χρυσόστομος και η εποχή μας" (YOUTUBE VIDEO) »

18/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (αριστερή στήλη)
( Τα βαθιά του Σατανά ) :
Η προπαγάνδα του σατανά μέσω του θεάτρου - βλάσφημη θεατρική παράσταση με τίτλο "η ώρα του σατανά" στο θέατρο "αριστοτέλειο" στη Θεσσαλονίκη, από τις 11 - 22 Οκτωβρίου 2017 (YouTube Video - Φωτο) »

17/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Ομιλία )
Κυριάκου Κυριαζόπουλου - Προβλήματα της λεγομένης πανορθόδοξης συνόδου... (3 YOUTUBE VIDEO)

15/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Νέο)
Επώνυμοι που αποτραβήχτηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και αφιερωθήκαν στον θεό (Άρθρα, Εικόνες Βίντεο) »

15/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Ομιλία)
Γέροντα Αθανασίου Μυτιληναίου : Τι είναι η πνευματική ζωή; (PDF) »

14/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (αριστερή στήλη) :
Προτάσεις βιβλίων και άρθρων προς μελέτη
Βιβλίο - Καθηγητή Ανδρέα Θεοδώρου - "Η περιθεώσεως του ανθρώπου διδασκαλία των Ελλήνων πατέρων της εκκλησίας μέχρις Ιωάννου του Δαμασκηνού, Αθήναι 1962 (PDF) »

14/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν επίσκοπος - 7 (YOUTUBE VIDEO) »

12/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (αριστερή στήλη) :
Προτάσεις βιβλίων και άρθρων προς μελέτη
Βιβλίο - Καθηγητή Ιωάννη Καρμίρη - "Η εκκλησιολογία των τριών Ιεραρχών, Αθήναι 1962 (PDF) »

12/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν επίσκοπος - 5 (YOUTUBE VIDEO) »

12/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Συνέντευξη )
Κυριάκου Κυριαζόπουλου - Προϋποθέσεις για μια έγκυρη πανορθόδοξη σύνοδο... (YOUTUBE VIDEO)

11/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Έρευνα)
Γνώριζαν οι αρχαίοι έλληνες για τηνέλευση του Χριστού; (PDF) »

11/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν αρχιμανδρίτης - 4 (YOUTUBE VIDEO) »

10/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη - Νέο )
Πρώην ομοφυλόφιλος πίστεψε στον Xριστό και άλλαξε ζωή! (YouTube Video) »

08/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Η επιθετική προπαγάνδα και προώθηση της ομοφυλοφιλίας )
Ο Κυριαζόπουλος στον Realfm 97,8 για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου: Αλλάζει τις μέχρι τώρα παραδοσιακές αξίες... (LINK) »

08/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (αριστερή στήλη) :
Προτάσεις βιβλίων και άρθρων προς μελέτη
Βιβλίο - Α. Διομήδους Κυριακοῦ - "Δοκίμιον Ἐκκλησιαστικῆς Ἱστορίας - χάριν των περί την θεολογίαν σπουδαζόντων" , έκδοσις πρώτη Αθήναι 1872 (PDF) »

07/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Η επιθετική προπαγάνδα και προώθηση της ομοφυλοφιλίας )
Άγιο Όρος για αλλαγή φύλου στα 15: Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους τάφους τους (LINK) »

06/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν αρχιμανδρίτης - 3 (YOUTUBE VIDEO) »

06/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Η επιθετική προπαγάνδα και προώθηση της ομοφυλοφιλίας )
Διαχρονικά ο σατανάς – εναντιούμενος στον Θεό ο οποίος, κατά την Αγία Γραφή, δημιούργησε δυο φύλα, τον άνδρα και την γυναικά – διακηρύσσει, μέσω των επηρεαζόμενων από αυτόν ανθρώπων, ότι ο άνθρωπος είναι ερμαφρόδιτος ή ανδρόγυνος... (PDF) »

05/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (αριστερή στήλη) :
Προτάσεις βιβλίων και άρθρων προς μελέτη
Βιβλίο - Φιλάρετου Βαφειάδου, τότε μητροπολίτου Διδυμοτείχου - "Ολίγα τινά περί συνόδων και δη των οικουμενικών ", εν Θεσσαλονίκη 1926 (PDF) »

05/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν αρχιμανδρίτης - 2 (YOUTUBE VIDEO) »

05/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Τομέας : Βιομετρικές Ταυτότητες )
Εφιάλτης: Βάζουν εμφύτευμα στο χέρι για να πληρώνουν με… ευκολία... (YOUTUBE VIDEO) »

04/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Όσιος Γέροντας Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος )
Μακαριστός μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης, όταν ήταν αρχιμανδρίτης - 1 (YOUTUBE VIDEO) »

04/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Κεντρική στήλη) :
Οι άγιοι πατέρες μας λένε...
για την αλληλεξάρτηση της ορθόδοξης πίστης με τα έργα του πιστού »

03/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Τομέας : Όσιος Γέροντας Μοναχός Δανιήλ ο Κατουνακιώτης )
Διατριβή κατά αποστ. Μακράκη (του προδρόμου του οικουμενισμού στην Ελλάδα), στην οποία και τα σχετικά με τη δίκη του και ανατροπή των δοξασιών του από τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας - από τον γέροντα Δανιήλ τον Κατουνακιώτη, κατά αιρετικών δοξασιών απ. Μακράκη, εκδ. μοναστικής αδελφότητας Δανιηλαίων, Άγιο Όρος - Θεσσαλονίκη 1984, σελ. 11-54 (PDF) »

03/10/2017 - Δημιουργία Τομέα και Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη) :
Μελέτη Δρ Ιωάννης Φύκαρης Επίκ. Καθ. Παν. Ιωαννίνων - Αξιολογικές κρίσεις επί των «φακέλων μαθητή» για το μάθημα των θρησκευτικών »

01/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Το λεγόμενο παγκόσμιο συμβούλιο των "εκκλησιών" )
Θέμα - "Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών" - συνέντευξη του καθηγητή Κυριακού Κυριαζοπούλου στο ράδιο tv kosmos της Ρόδου 93,8 στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 (PDF) »

01/10/2017 - Προσθήκη Υλικού (Δεξιά στήλη - Τομέας : Η επιθετική προπαγάνδα και προώθηση της ομοφυλοφιλίας )
Θέμα - "Δήλωση διόρθωσης φύλου " - συνέντευξη του καθηγητή Κυριακού Κυριαζοπούλου στο ράδιο tv kosmos της Ρόδου 93,8 στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 (PDF) »